LAMINAAT BERRY ALLOC

 

 

Wie een laminaatvloer koopt, wil hiervan zolang mogelijk kunnen genieten.

Reden te over om een laminaatvloer te kiezen die uw woning een meerwaarde geeft en daarbij tevens duurzaam en gemakkelijk te onderhouden is.

Daarom is BERRY ALLOC de juiste keuze!

 

Vijftien mooie collecties, meer dan honderd decors en tal van extra opties en accessoires helpen u de perfecte keuze te maken, die past bij uw persoonlijkheid, interieur en budget.

Kom in vervoering door de talrijke mogelijkheden die Berry Alloc u te bieden heeft en schrik niet als u ervan gaat dromen.

Want Berry Alloc is de laminaatvloer van uw dromen.

 

 

 

BERRY ALLOC LAMINAAT: make your dream come true!

 

 

 

Bezoek de website van BERRY LAMINAATVLOEREN.

Gebruik hun roomplanner maak je keuze en ... om het resultaat te bekijken.

 

 

LAMINAAT

 

 

 

SERENITY: 8 mm, 12 decors, 4 bevels. Wilt u het rustig houden? Dan is Serenity iets voor u. Serenity is extra stil laminaat. Door een geavanceerde akoestische toplaag in vinyl wordt het impactgeluid, dit is het geluid dat zich voortplant tussen verdiepingen, enorm verminderd. Bovendien is het aangenaam en zacht lopen op een Serenity vloer en worden stapgeluiden drastisch teruggeschroefd.

 

Dankzij de HydroPlus® bewerking is deze vloer ook nog eens waterafstotend en kan een gemorst drankje geen kwaad. Bovendien is Serenity bijzonder geschikt voor ruimtes waar veel volk over de vloer komt zoals: appartementsgebouwen, grote huizen met grote gezinnen, scholen of restaurants. Of gewoonweg voor iedereen die van rust houdt.

 

 

ELEGANCE: 9 mm, 20 decors, elegante bevel aan de 4 zijden van de plank. Langere, bredere en dikkere planken zorgen niet enkel voor extra stevigheid, maar creëren ook een verruimend effect in uw interieur en geeft ook sneller resultaat bij het plaatsen. Elke plank heeft een diepe structuur die je bijna verward met echte hout. Een sterker sluitmechanisme en een tot 30% snellere plaatsing. 12 decors

 

 

RIVIERA: 8 mm, 20 decors, is een vloer die bestand is tegen natte en vuile schoenen, een lekkende wasmachine, kinderen die de badkamer tot zwembad herschapen, ....

- waterafstotende coating

- probleemloos te poetsen met water

- geen risico op insijpelen of kromtrekken

- de vloerbekleding bij uitstek voor vochtige ruimtes zoals de badkamer, wasplaats en keuken, maar evenzeer geschikt voor alle andere ruimtes in huis.

 

 

NATURALS: 8 mm, 22 decors. Subtiele maar bijzonder realistische houtmotieven met een uitgebreid gamma aan natuurlijke kleuren. De houttekeningen die van plank tot plank elkaar aansluiten geven een eindeloos gevoel van een zeer, zeer, zeer lange plank.

 

 

EXQUISITE: 9 mm, 20 decors. Een wondermooie collectie die een mooie esthetiek combineert met een buitengewone technische prestatie. Uistekende weerstand tegen slijtage en vlekken.

 • Extra dikke planken
 • Uitgerust met Best Loc® voor het gemak bij installatie
 • Functies: MatLook®

 

EMPIRE: 11 mm, 12 decors. Extra dikke en extra sterke laminaatvloer.

Deze wondermooie collectie is zeer resistent tegen krassen en is ook uiterst duurzaam. Met andere woorden, de perfecte match voor zowel residentiële als commerciële ruimtes. De collectie is uitgerust met het ultra-sterke Best-Loc® X-Treme lockingsysteem en heeft 4 subtiele groeven die bijdragen tot de schoonheid en elegantie van uw vloer.

 • AC5 / Klasse 33
 • Extra dikke planken
 • Voorzien van Best Loc® X-Treme voor gemak bij plaatsing (neemt 30% minder tijd in om te installeren)
 • Elegante bevel aan de 4 zijden van de plank

 

CHIC: 8 mm, 12 decors. Smalle planken voor een parket look.

De Chic collectie biedt een waaier aan decors met de looks van een klassieke parketvloer, dankzij de smalle planken.  Alle kleuren in de Chic collectie zijn volledig nieuw en hebben 4 elegante groeven die de vloer een authentiek karakter geven.

 • Realistische houtpatronen
 • Voorzien van Best Loc® X-Treme voor het gemak bij de installatie (bespaart u tot 30% tijd) 

 

 

LOFT: 8 mm, 32 decors. Grote, grotere, grootste keuze

Houtsoorten zoals beuk, eik, teak, merbau, wengé, … U kunt het niet bedenken of u vindt het in de Loft-collectie. Een uitgebreide collectie groefloze planken waarmee u in grote oppervlaktes een aangenaam en gezellig cachet creëert. Bovendien is de gehele Loft-collectie uitgerust met het ultrasnelle Best Loc® X-Treme-systeem.

 

 • Realistische houtpatronen
 • Voorzien van Best Loc® X-Treme voor het gemak bij de installatie (bespaart u tot 30% tijd)
 • Beschikt over: MatLook®

 

 

URBAN: 8mm, 12 decors. Smalle planken voor een parket look.

De Urban collectie biedt een waaier aan planken met de looks van een klassieke parketvloer die smaller zijn dan onze standaardplanken.

De Urban collectie heeft geen groeven waardoor de vloer een moderne look krijgt en de ruimte groter lijkt.

 

 • Realistische houtpatronen
 • Voorzien van Best Loc® X-Treme voor het gemak bij de installatie (bespaart u tot 30% tijd) 

  

ESSENTIALS: 7 mm, 18 decors. Een trendy collectie aan een heel aantrekkelijke prijs.

Een mooie en trendy collectie die esthetiek en exceptionele technische prestaties combineert.

 • Uitgerust met Best Loc® voor een snelle installatie
 • Bevat: Matlook®

 

CHATEAU: 8 mm, 8 decors. De laminaatvloer die je doet voelen als een royal. De Chateau collectie bestaat uit 8 mooie en elegante decoren. Meer nog, je kunt ze ook op 3 verschillende manieren installeren.

Het visgraatpatroon is een klassieker die de vloer op de voorgrond laat treden. Het geeft een elegante en stijlvolle toets aan het decor en maakt de ruimte uitnodigend. De veelzijdigheid van visgraatvloeren laat toe om ze in alle ruimtes en decors te installeren, en dit in combinatie met veel uiteenlopende stijlen. 

Het standaard en speciale patroon. Dankzij het gebruik van extra smalle planken (slechts 84mm breed) krijg je een meer open ruimte in je huis. Een kleine kamer lijkt plots groter, langer en breder dankzij deze installatiepatronen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kijk snel op:  www.berryalloc.com

 

 

PARKET BERRY WOOD

 

Ambition: 8 decors

Noble: 20 decors

Saga: 10 decors

Legend: 13 decors

Prince: 11 decors

Palace: 8 decors

Ecoforest:10 decors

Majestic: 6 decors

 

 

 

www.berryalloc.com

 

 

 

 

 

Voor meer info:

 

bel 013/66 19 32

of mail naar info@brouwershout.be