Click-vinylplanken: gemakkelijk te klikken planken en tegels

Klikplanken van vinyl geven je een mooie, duurzame vloer die je overal in huis kunt plaatsen, zelfs bovenop een bestaande vloer.

Dankzij het revolutionaire 4-zijdige Dreamclick-lockingsysteem van onze PURE-collecties kun je in een handomdraai en moeiteloos je eigen Click-vinylvloer plaatsen.

Geef je interieur de klassieke look van hout of tegels, zonder de nadelen van natuurlijke materialen. Je maakt je eigen unieke vloerpatroon en kunt zelfs tegel- en houtdecors met elkaar combineren. Geniet van de voordelen van een klikvloer van vinyl die heel lang mooi blijft en die je gemakkelijk kunt onderhouden.

Ons assortiment vinylplanken is er in verschillende afmetingen: Standaard- en XXL-vinylplanken of vinyltegels.
40 of 55 verwijst naar de slijtvastheid van de planken. Op plaatsen met intensiefgebruik is een toplaag met een grotere slijtvastheid een voordeel.
Al onze verschillende decors zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en kwaliteiten.

Verken onze collectie en kies de vinylplanken die het best bij je kamers passen.

 

Klik in een handomdraai een mooie vloer met een warme houtlook of de klassieke look van tegels. Ben je nog niet overtuigd? Ontdek alle verrassende voordelen van onze klikplanken van vinyl.

 

- PURE Click 40: 20 decors

Onze collectie PURE Click maakt alles mogelijk. Je hebt niet alleen de keuze uit diverse luxueuze planken met houtdecor, maar kunt ook voor de klassieke steenlook van tegels gaan.
Het revolutionaire kliksysteem met een uniek vergrendelingsprofiel aan alle vier de zijden maakt het plaatsen ongelooflijk eenvoudig.
Deze collectie is verkrijgbaar met een 0,4 mm dikke slijtlaag.

 

- PURE Click 40 XXL: 3 decors

Onze collectie PURE Click maakt alles mogelijk. Je hebt de keuze uit diverse luxueuze planken met houtdecor op extra lang formaat.
Het revolutionaire kliksysteem met een uniek vergrendelingsprofiel aan alle vier de zijden maakt het plaatsen ongelooflijk eenvoudig.
Deze collectie is verkrijgbaar in extra lange planken met een 0,4 mm dikke slijtlaag.

 

- PURE Click 55: 33 decors

Onze collectie PURE Click maakt alles mogelijk. Je hebt niet alleen de keuze uit diverse luxueuze planken met houtdecor, maar kunt ook voor de klassieke steenlook van tegels gaan.
Het revolutionaire kliksysteem met een uniek vergrendelingsprofiel aan alle vier de zijden maakt het plaatsen ongelooflijk eenvoudig.
Deze collectie is verkrijgbaar met een 0,55 mm dikke slijtlaag, voor toepassingen met intensief gebruik zoals winkels, kantoren enz.

 

- PURE Click 55 XXL: 10 decors

Onze collectie PURE Click maakt alles mogelijk. Je hebt de keuze uit diverse luxueuze planken met houtdecor op extra lang formaat.
Het revolutionaire kliksysteem met een uniek vergrendelingsprofiel aan alle vier de zijden maakt het plaatsen ongelooflijk eenvoudig.
Deze collectie is verkrijgbaar in extra lange planken met een 0,55 mm dikke slijtlaag, voor toepassingen met intensief gebruik zoals winkels, kantoren enz.

 

- DreamClick Pro: 10 decors

Deze collectie vinylplanken met kliksysteem is ontworpen voor plaatsen met intensief gebruik. De oersterke slijtlaag van DreamClick Pro is ontworpen met jouw commerciële ruimte in gedachte. Wil je je vloer een tweede leven geven? Geen probleem. De DreamClick Pro-vloeren kunnen tot 30 keer opnieuw worden geklikt, zodat je ze makkelijk in andere ruimten kunt hergebruiken.

 

 

GlueDown-vinylplanken: Klaar om op je vloer te lijmen!

GlueDown-vinylplanken geven je een mooie, duurzame vloer die je in vrijwel elke kamer kunt plaatsen. Kies uit een variëteit aan mooie hout- en tegeldecors en maak je eigen unieke vloerpatroon. Je kunt zelfs tegel- en houtdecors combineren, voor een heel mooi effect. De GlueDown-vloeren zijn 100% waterdicht en gemakkelijk schoon te maken, voelen zacht aan en zijn ook in XXL-formaten verkrijgbaar.

Ons assortiment GlueDown-vinylplanken is er in verschillende afmetingen: vinyltegels of vinylplanken in gewoon of XXL-formaat. 55 verwijst naar de slijtvastheid van de planken. Op plaatsen met intensief gebruik is een toplaag met een grotere slijtvastheid een voordeel.

Al onze verschillende decors zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en hardheden.

Verken onze collectie en kies de vinylplanken die het best bij je kamers passen.

 

Prachtige decors, klaar om op je vloer te lijmen. Ben je nog niet overtuigd? Ontdek alle verrassende voordelen van onze GlueDown-vinylplanken.

 

PURE GlueDown 55: 18 decors

Alle PURE GlueDown-planken en -tegels zijn afgewerkt met een oersterke slijtlaag. Ga voor de steenlook van onze vinyltegels of het houtdecor van onze planken. Wat je ook kiest, alle producten van deze collectie zijn klaar om snel en efficiënt op je ondervloer te worden gelijmd. Ondanks de oersterke slijtlaag zul je genieten van het comfort van PURE: warm en knus onder je voeten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

- Berry click Vinyl vloeren:

Duurzaam vinyl vloer, snel en gemakkelijk te installeren.

 

De PureLoc en PureLoc Pro vloeren vormen een esthetisch antwoord op duurzaam comfort. Luxueus, verfijnd en van vootreffelijke kwaliteit. De vloeren zijn gemakkelijk te plaatsen. Snij de planken gewoon met een cutter.

 

Dankzij het locksysteem klikken ze eenvoudigweg in elkaar, klaar voor gebruik. Geen lijm, geen geknoei, geen krassen: de bestendige slijtlaag maakt de planken krasvrij en beschermt tegen slijtage. Met een dikte van slechts 4 of 5 mm is PureLoc een uitstekende oplossing bij renovatiewerken. De planken kunnen gemakkelijk bovenop de bestaande vloer worden geïnstalleerd.

 

De PureLoc en PureLoc Pro vloeren zijn waterbestendig en dus ook geschikt voor badkamers en keukens. Reinigen kan eenvoudig met water en gewone reinigingsproducten. Ze zijn zelfs antibacterieel dankzij de toplaat in polyurethaan. PureLoc en PureLoc Pro is antistatisch en antislip.

 

De vloeren zijn niet alleen een streling voor het oog, ze voelen ook warm aan en aangenaam voor de voeten. Ze hebben een lage hittebestendigheid en zijn bijgevolg ideaal voor gebruik bij vloerverwarming.

 

PureLoc: 20 decors.

 

PureLoc toepassingen:

 • Slaapkamer, woonkamer, inkomhal en keuken
 • Hotelkamers, kleine kantoren, conferentieruimtes
 •  

   

  PureLoc Pro: 11 decors.

   

  PureLoc Pro toepassingen:

 • Slaapkamer, woonkamer, inkomhal en keuken
 • Stockruimtes, elektronische assemblageruimtes
 •  

   

   

  DREAMCLICK PRO

   

  Dreamclick Pro: 10 decors.

   

  De betere oplossing voor vloeren in een commerciële omgeving.

   

  Dreamclick Pro combineert hoge duurzaamheid met een brede waaier aan designmogelijkheden, geschikt voor zowel residentieel als commercieel gebruik, zowel voor trendy winkels en hotelkamers als voor uw eigen leefruimtes.

   

  Dreamclick is een stille vloer die geluiden absorbeert en zorgt voor een zacht gedempt stapgeluid. Dreamclick voelt ook warm aan en geeft het gevoel te lopen over een echte houten vloer.

   

  Dreamclick is bestendig tegen vocht of morsen van water. Het vinyl of HIPS frame zwelt niet op, trekt niet krom of rot niet. Als de vloer vochtig is, komt deze niet omhoog en trekt niet krom. (Is uw ondervloer niet waterbestendig, bv. bij houten balken, bescherm dan uw ondervloer met een waterbestendig membraan.)

   

  Dreamclick vergt slechts weinig onderhoud. Gebruik gewoon een borstel of een stofzuiger, u kunt uw vloer ook reinigen met een natte dweil en een standaard reinigingsproduct.

   

  Dreamclick heeft een lage warmteweerstand en is bijgevolg ideaal voor gebruik bij vloerverwarming.

   

  Installatie:

   

  http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=tUIkrYdi_RA

   

   

  Productbeschrijving:

   

  Afmetingen          

  Afm. plank: 914,4 x 152,4 x 5 mm

   

  Verpakking

  Planken / doos = 15 = 2,09 m² (16,43 kg)

   

  Dozen / pallet = 63 = 131,67 m² (1057 kg)

   

   

  1. De bovenlaag van polyurethaan is uitzonderlijk slag- en slijtvast. Ze behoudt haar vorm en is volledig waterbestendig. Dit betekent dat DreamClick ook probleemloos kan worden geïnstalleerd in badkamers, keukens en toiletten.

   

  2. De slijtagelaag is vervaardigd uit PVC. Onder deze laag bevindt zich een PVC-folie waarop het design is gedrukt.

   

  3. Een stabiele PVC–versterking op de achterkant doet dienst als een opnamevorm voor de bovenlagen en als verbinding met de klikbasis.


  4. De speciale en gepatenteerde HIPS (hoge impact polystyreen) klikbasis met de klikelementen rondom staat garant voor het snel en eenvoudig installeren in alle richtingen (360°).


  5. De duurzame geluiddempende onderlaag van PVC onderdrukt geluiden en geeft DreamClick tevens het geluidsaspect mee van echt hout.

   

   

  Kenmerk

  Micro V groef op de 4 zijden

   

   

   

  kliksysteem

  Lijmloos revolutionair kliksysteem

   

   

  Garantie en onderhoud

  Residentiele garantie: Levenslang, commerciële garantie: 10 jaar

   

  360° kliksysteem

  DreamClick installeren is gewoon onovertrefbaar dankzij het uniek identiek klikprofiel op de 4 zijden. De planken klikken gemakkelijk samen aan om het even welke kant, zowel aan voor- als achterkant, als aan linker- of rechterzijde.

  Supersnelle plaatsing

  Dankzij het identieke klikprofiel aan de 4 zijden plaatst u uw Dreamclick vloer sneller dan vloeren met traditionele kliksystemen. U moet niet meer terug lopen naar de andere kant van de kamer om een nieuw rij te leggen. Begin met de installatie in gelijk welke hoek van de ruimte en ga verder met klikken tot u de andere kant bereikt. U kunt de volgende rij starten waar u de voorgaande heeft beëindigd.

  Traditionele installatie vs DreamClick

  Samenwerken aan dezelfde vloer

  Dankzij DreamClick kunnen meerdere installateurs gelijktijdig dezelfde vloer installeren, zo is iedere ruimte in een recordtijd afgewerkt.

  Veelzijdig en creatief

  Het installeren van DreamClick is niet alleen gemakkelijker, het is ook prettiger werken! Laat uw creativiteit de vrije loop en installeer om het even welk vloerpatroon. Voor een verbluffend effect kunt u zelfs verschillende kleuren combineren.

  Klik zoals u zelf wil

  U kunt DreamClick installeren op de wijze die u het beste past. Klik de planken in aan de lange zijde en verbind dan de korte zijde, liever andersom? Gewoon doen! U kunt zelfs kiezen om de planken al “duwend” of al “trekkend” te plaatsen, zo eenvoudig, net kinderspel!

   

  Geen ondervloer voorbereiding

  Bij andere soepele vloerbedekkingen kruipt er heel wat tijd in de voorbereiding om te komen tot een geslaagde installatie. Met DreamClick vergt de ondervloer weinig of geen voorbereiding: u kunt DreamClick installeren bovenop uw bestaande harde vloeren zoals tegels of laminaat. Dit houdt een belangrijke tijdswinst in! De planken en het kliksysteem hebben een zekere flexibiliteit, zodat u een perfecte voeg kunt realiseren zonder risico op het afbreken van de klikkanten. Een droom voor renovatieprojecten! Laat uw planken gedurende een dag acclimatiseren en u kunt van start gaan.

  Dimensioneel stabiel

  DreamClick blijft onveranderlijk bij een hoge vochtigheidsgraad en is extreem stabiel bij normale kamertemperatuur. De HIPS klikverbinding blijft in vergelijking met conventionele PVC-systemen sterker en harder bij een groter temperatuurbereik.

  Telkens weer herklikbaar

  Gebruik dezelfde DreamClick vloer telkens opnieuw, dankzij de sterkere en hardere verbindingselementen dan bij kliksystemen vervaardigd uit PVC alleen. U kunt de planken tot 30 maal samenklikken en opnieuw uit elkaar halen. Een droom van een vloer voor beurzen en tijdelijke
  projecten.

   

  Plinten

  Voor een stijlvolle naadloze overgang tussen vloer en muur biedt BerryAlloc passende plinten aan bij elk decor.

   

  60mm PlintAfmetingen: 2400 x 12 x 60 mm ( l x b x h)

   

  70 mm plint

  • Water resistent
  • afmetingen 2400 x 12 x 70 mm (l x b x h)
  • Voor de PureLoc & PureLoc Pro collectie

   

   

  PROFIELEN:

  De Alu zilverkleurige profielen kunnen gebruikt worden met elk decor en zijn beschikbaar in 3 verschillende kleuren: zilver, goud en champagne.

  Aanpassingsprofiel zilver aluminium

  afmetingen: 2000 x 33 x 4-7,5 mm (l x  b x h)

  Ook verkrijgbaar in brons en champagne

   

  T profiel in zilver aluminium

  afmetingen: 2000 x 24 x 4-7,5 mm (l x b x h)

  Ook verkrijgbaar in brons en champagne.

   

  Eindprofiel in ALU zilver

  H 4-7,5 x W 20 x L 2000 mm

  Ook verkrijgbaar in brons en champagne

   

   

  VinTec:

  Speciaal ontwikkeld voor de installatie onder Click Vinyl Planken.

  • extra en blijvend bestand tegen indrukking door extreem gewicht
  • met geïntegreerde kleefstrook
  • corrigeert oneffenheden in de vloer
  • geluidsisolerend
  • beschikbaar in rollen van 10 m²

  DreamTec:

  Bij DreamClick is een onderlaag niet nodig, al raden we wel DreamTec aan om de impact van geluid te verbeteren alsook deze te installeren over poreuze en niet waterresistente subvloeren.

  • Verbeteren van de impact geluidsniveaus (-18dB)
  • Dampscherm opgenomen in ondervloer
  • Installeer dan poreuze ondergronden
  • Zeer hoge druksterkte
  • Verkrijgbaar in rollen van 10 m²

   

   

  U kan deze collecties komen bekijken.

  Of op www.berryalloc.com