Over Maëstro:

 

Maëstro is al 20 jaar een sterk en betrouwbaar merk, een 100% Belgisch kwaliteitsproduct en nog steeds koploper met zijn ruimste en exclusiefste gamma en decoren. De collectie is ontworpen door Belgische designers. De panelen zijn gemaakt met de meest geavanceerde productieprocessen en worden streng gecontroleerd op hun duurzaamheid.

 

Alle Maëstro wand-en plafondpanelen zijn hitte en UV bestendig.

 

Maëstro wand-en plafondpanelen kunnen snel en probleemloos geplaatst worden dankzij de unieke tand-en groefverbinding die een blinde vernageling mogelijk maakt. Maëstro is de eerste fabrikant die microbevel doortrekt in de hele collectie.

 

De Maëstro wand-en plafondpanelen zijn onderhoudsvriendelijk en kunnen makkelijk worden schoongemaakt met een licht vochtige doek. Onze vochtbestendige collectie is speciaal afgewerkt met een waterafstotende laag.

 

 

 

PLAFONDPANELEN (MDF met folie):

 

PUREWOOD:

U houdt van hout? Dan is PureWood uw stijl. In deze serie vindt u 22 hoogwaardige houtdecoren. Eik, Es, Olm of Berk. Alle panelen hebben een natuurlijk karakter en koppelen de duurzame schoonheid van hout aan een warm en heerlijk thuisgevoel. PureWood is puur plezier om te plaatsen, te onderhouden en jaren zorgeloos van te genieten! Wist u trouwens dat hout in een tijd van overaanbod aan informatie en technologie voor een heerlijk rustig woonklimaat zorgt? Geen wonder dat het één van de meest geliefde bouwmaterialen van het moment is.

 

ARCTIC:

Wit brengt rust en comfort binnen in de leefruimte. Het laat kunst en kleuren optimaal tot hun recht komen. Dat tijdloze en creatieve 'slow living'-effect is typisch Arctic. De witte plafondpanelen met een lichte nervenstructuur creëren een strakke en tegelijk rijkelijk kalme atmosfeer. Dankzij de vochtwerende folie zijn ze bovendien zeer goed afwasbaar en hoeft u zich echt om niets nog zorgen te maken. Pure luxe. De Arctic panelen zijn beschikbaar in 8 natuurlijke kleurnuances en eveneens verkrijgbaar in wandafmetingen.

 

UNICOLORS:

Niets zo aangenaam dan na een drukke dag heerlijk te relaxen. Een ruimte afgewerkt in 1 effen kleur is daarvoor uiterst geschikt. De ogen komen tot rust en het interieur krijgt tegelijk een trendy en eigentijds gevoel. Overtuigd? Dan is Unicolors helemaal uw ding. De 7 egale tinten variëren van wit tot grijs, van mat tot gelakt, van kristalhelder tot koel zilver. Keuze te over dus. De Unicolors plafondpanelen zijn verkrijgbaar in 2 afmetingen.

 

 

WANDPANELEN (MDF met folie):

 

FOREST:

Knusse leefruimtes met een warm, natuurlijk gevoel. De charme van hout is gewoon onweerstaanbaar. Dat bewijst Maëstro met Forest, een authentiek gamma wandpanelen in 22 houtstijlen. Van klassieke Eik over Bamboe tot exotische houtsoorten. Forest verleidt liefhebbers van een duurzame decoratie-en levensstijl. De panelen zijn bovendien makkellijk zelf te plaatsen en onderhoudsvriendelijk.

 

FIBRES:

Alles komt terug, zelfs tweed. Lange tijd beschouwd als oubollig en saai, maakt deze klassieker nu een spectaculaire comeback. Volkomen terecht, want tweed geeft uw interieur een fijne twist. Supermodern of retro? Laat u verleiden door de Filbres collectie wandpanelen in 10 uiteenlopende textielstructuren en natuurlijke tinten. Het textieloppervlak voelt zacht aan en is een streling voor het oog. In combinatie met andere, natuurlijke materialen luidt Fibres de renaissance in van de nieuwe gezelligheid.

 

LIFESTYLE:

Leder straalt luxe uit. Het is een veelzijdig en duurzaam materiaal dat sinds eeuwen de meest chique interieurs siert. En in al die tijd heeft het nog niets van zijn glans en luister verloren. Lifestyle is dan ook het summum van sfeervolle woondecoratie, en niet alleen voor de fans van klassiek. Een blik op de 12 lederdesigns van ijsblauw tot limoen zegt genoeg. De eenvoud waarmee u deze wandpanelen plaatst en het onderhoudsvriendelijke karakter zijn al even uniek. Dan toch maar die ene accentmuur bekleden?

 

ARCTIC:

Witte wandpanelen met een lichte nervenstructuur brengen rust en comfort binnen in de leefruimte. Bovendien zijn ze heel goed afwasbaar dankzij de vochtwerende folie. Dit assortiment bevat 8 kleuren.

 

UNICOLORS:

U wenst een ruimte af te werken in 1 effen kleur? Dan is unicolors volledig uw ding. Egale tinten variëren van wit tot grijs, van mat tot gelakt,.... Keuze te over dus. Dit assortiment bevat 7 kleuren.

 

 

LAMBRISERINGEN:

Lambrisering past bij elke stijl, of u nu landelijk woont of modern. Verf deze wandpanelen in uw favoriete kleur en creëer een extra rijk gevoel! Er zijn binnen het lambris gamma 4 verschillende stijlen waarmee u eindeloos kunt combineren.

Tip: hanteer verschillende hoogtes en afzonderlijke accessoires.

 

Om af te werken, maak uw keuze uit de verschillende plinten.

 

VOCHTIGE RUIMTES:

NOVO: Deze panelen voelen zich goed in een vochtige ruimte dankzij de ondoordringbare folie, vochtwerende MDF en de speciale backing! Novo panelen zijn op en top hygiënisch en perfect afwasbaar. In dit gamma vindt u toffe designs in trendy kleuren en 3 verschillende afmetingen. Dit assortiment bevat 22 decoren.

 

DOUCHECELLEN:

WATERWALL: 

100% waterbestendig! De collectie is uitermate geschikt voor douches en andere natte ruimtes. Waterwall biedt 8 smaakvolle designs en verschillende tegelmotieven. Perfect afwasbaar en door het handige kliksysteem plaatst u deze wandpanelen bovendien helemaal zelf.

Dit assortiment bevat 8 decoren.

 

 

 

Voor meer info kijk op www.maestro-panel.be of in onze toonzaal