Parket van de bovenste plank

Gedurende meer dan 30 jaar heeft Lalegno aan de ontwikkeling van zijn meerlagenparket geschaafd met onderbouwde investeringen en revolutionaire innovaties. Onze perfectie wordt gekarakteriseerd door volgende troeven:

 

Edelhout: De toplaag van onze parketten bestaat uit vakkundig geselecteerd hout. Dankzij haar extra dikte kan het worden geschuurd en opnieuw worden afgewerkt volgens uw persoonlijkheid en de stijl van uw interieur. Zo blijft het meerlagenparket van Lalegno generatie na generatie mooi.

 

Milieuvriendelijk: De verstevigingslagen van het parket bestaan uit snelgroeiend hout. Hierdoor garandeert Lalegno een maximaal respect voor het milieu terwijl u van een warme houten vloer geniet.

 

Stabiliteit: De meerlagenstructuur zorgt ervoor dat het parket stabieler is dan een volhouten vloer. Hierdoor is het ook geschikt om te integreren met vloerverwarming. Vraag raad aan uw verdeler.

 

Ruime collectie: Lalegno beschikt over een zeer uitgebreid assortiment houtsoorten, maten en afwerkingen. Elk parket kan worden afgewerkt op maat van uw persoonlijke smaak en voegt karakter toe aan elk interieur, zowel voor de privé- als de projectmarkt. Bovendien blijft uw parket langer mooi met ons speciaal gamma onderhoudsproducten.

 

 

Houtsoort

Dikte Toplaag Samenstelling
Eik 15 mm 4 mm 3-laags
Eik 21 mm 6 mm 2-laags
Eik 20 mm 6 mm 2-laags
Eik 10 mm 2,5 mm 2-laags
Tropisch 15 mm 4 mm 2-laags
Tropisch 21 mm 6 mm 2-laags
Bamboo 15 mm 6 mm 3-laags

 

Een Lalegno meerlagenparket is door zijn opbouw en samenstelling beter geschikt voor gebruik met vloerverwarming dan massief parket.

 

 www.lalegno.be