Tessenderlo, datum van mailing

 Nieuwsbrief

 

Geachte lezer,

 

Naar aanleiding van uitbreiding van onze activiteiten zouden wij u graag onze prijzen van het daktimmerhout en toebehoren willen aanbieden.

 

Wij werken hoofdzakelijk met Rood Noorse Den en Douglas maar Epicea kan ook. De kepers, tengellatten en panlatten zijn altijd geschaafd.

Onze materialen zijn van uitstekende kwaliteit (zonder lamme kanten enz..) met of zonder FSC label.

 

Wij beschikken over een eigen drenkstation en een ruim machinepark waar alles door ons wordt geschaafd, vb. tengellatjes 10 mm dik en 30 mm breed, balken van 200 mm * 450 mm breedte. Ook kunnen wij u voorzien van stormplanken, planchetten, gevelbekleding, platen en ander afwerkingsmateriaal.

 

De leveringen gebeuren met vrachtwagens met grote kranen en wij trachten er naar om steeds prompt en op wensen van onze klanten (vb. bepaalde gevraagde tijdstippen) te leveren. Dit kan in heel België, of zelfs buitenland, franco op de werf. 

Onze firma heeft meer dan 30 jaar ervaring en wij weten dat er ook wel eens speciale materialen benodigd zijn, hier kunnen wij u ook e.e.a. aanbieden.

 

Bent u geïnteresseerd om onze prijslijsten te ontvangen, of meer informatie te bekomen, dan graag een seintje, hetzij per antwoord e-mail of even een telefoontje naar (0032) 013 66 19 32 of gsm Marc 0468 100 607.

 

Wij hopen op een toekomstige samenwerking en verblijven in afwachting van uw antwoord,

 

Met vriendelijke groet,