PANIDUR WAND-EN PLAFONDPANELEN:

 

- EXTRA: 9 kleuren, elegantie en finesse

 

- AQUA: 6 kleuren, speciaal voor vochtige ruimtes badkamer, waskamer, keuken

 

 - WALL: 6 kleuren, panelen zijn langer en kunnen zowel horizontaal als verticaal, krasvast laminaat-oppervlak

 

- COUNTRY: 4 kleuren, gelakt fineren decors, panelen kan men zowel horizontaal als verticaal plaatsen, kan gebruikt worden als halfhoge lambrisering.

 

- PLANO: 6 kleuren, de panelen zijn beschikbaar in wand-en plafondformaat 

  de plafondpanelen zijn kops uitgerust met een push-lock systeem voor een snelle montage.

 

- LOFT: 2 kleuren, Loft panelen imiteren betonblokken die zowel recht boven elkaar alsook geschrankt gemonteerd kunnen worden, 4 zijden een v-groef

 

- WATERPROOF: 7 kleuren, perfecte imitatie van een betegelde wand,

   biedt de mogelijkheid om eenzelfde sfeer door te trekken over de hele badkamer

 

- THERMO: 4 kleuren, laminaten toplaag, lichte panelen, tand-groef-verbinding

   thermo panelen zijn plafond- en wandpanelen met een zéér sterke thermische isolatie

 

- SHARPCLICK: 1 kleur, is een systeem met beklede MDF-panelen dat speciaal is ontworpen om in één bewerking een vlakke wand of plafond te creëren. 

De panelen zijn éénzijdig voorzien van een papierfolie die zowel overschilderbaar als behangbaar is. Dankzij het Click-systeem is slechts een subtiele naad zichtbaar. Deze naad verdwijnt bijna volledig wanneer de elementen overschilderd of behangen worden.
Maak steeds gebruik van een schuurpapier met lichte korrel om de oneffenheden ter hoogte van de naad weg te werken voor een mooi resultaat.
Let wel, de Sharpclickpanelen kunnen niet onafgewerkt blijven.

Bij de wandpanelen is het click-systeem enkel voorzien aan de lange zijden (geen profilering aan de kopse kant).
De plafondpanelen zijn aan de 4 zijden geprofileerd.

Het gebruik van clips wordt sterk aangeraden bij oppervlakken groter dan 20 m².

 

- PLAY: 6 kleuren, dit is de eerste collectie met het kwaliteitslabel Panicomfort dat een perfecte uitlijning van de panelen garandeert dankzij de Panitube en iedereen de kans biedt zijn plafond zelf en foutloos te plaatsen. Deze panelen bestaan uit bruine mdf met een decorfolie als toplaag.

 

- PREMIUM: 6 kleuren, deze panelen zijn namelijk voorzien van een decorfolie.

De decors Ardila en Segura zijn eveneens verkrijgbaar op vochtwerende mdf met pvc-folie. De Ardila Hydro en Segura Hydro kunnen dus zonder problemen in vochtige ruimtes geplaatst worden.

 

- PANIFLEX: 4 kleuren, gelakte mdf-panelen van 3mm dik. Deze wandpanelen zijn voorzien van een overlegprofiel en zijn te verlijmen met een dunne elastische montagelijm die snel aan te brengen is.

Door het gebruik van lijm kunnen niveauverschillen tot 5 mm opgevangen worden. Bovendien kan de montage snel verlopen gezien er geen lattenwerk gemaakt moet worden. Vervolgens maakt de geringe dikte van de panelen een perfecte afwerking mogelijk naast bestaande plinten en deuromlijstingen.

Het gelakte oppervlak is onderhoudsvriendelijk.

 

- AKOELAT: Panidur biedt een akoestische oplossing die het lawaai van buitenaf tegen houdt. Akoelat is een veerkrachtige regel die als ontkoppeling werkt tussen het plafond/muur en de ophanging. De geluidstrillingen worden door het veerachtig vlokkenschuim geminimaliseerd.

 

- LAMBRIS: deze brute mdf-panelen geven je de mogelijkheid landelijk te gaan, ook in je badkamer, maar er toch wat extra cachet aan te geven. Het bolprofiel geeft je meteen een landelijk gevoel en de kleur, die kies je simpelweg zelf! Landelijk hoeft dus zeker niet altijd klassiek of braaf te zijn!

Deze lambriseringspanelen zijn 65 cm breed en zijn dus snel en gemakkelijk te plaatsen. De panelen zijn verkrijgbaar in bruine of groene mdf (brut) en zijn dus onafgewerkt. Na de plaatsing dienen deze overschilderd te worden.


http://www.panidur.be